torstai 15. marraskuuta 2012

Uusia tuulia: ECU


Suomen Cheerleadingliiton jäsenistö (eli kaikki me) äänesti syyskokouksessa eurooppalaisen liiton vaihtamisen puolesta. Tämä tarkoitti sitä, että Suomi erosi vanhasta liitosta (ECA) ja haki jäsenyyttä uudempaan ECU-liittoon. Tiistaina 13.11. julkaistiin tieto, että hakemuksemme on mennyt läpi ja olemme siis ECU:n tuorein jäsen.

Mitä tämä sitten tarkoittaa?
Ainakin urheilijalle kovempaa kilpailua. Suomalaisten joukkueiden lisäksi pääsemme pitkästä aikaa kisaamaan myös ruotsalaisia ja norjalaisia huippujoukkueita vastaan! Lisäksi se tarkoittaa sitä, että EM-kisojen järjestäjämaa muuttuu. Vuoden 2013 EM-kisat pidetään Skotlannissa 29.-30.6.2013. Suomen Cheerleadingliiton tiedotteen mukaan, edustajat valitaan vanhaan tapaan SM-kisojen sijoitusten perusteella.

ECU tuo myös muutoksia EM-ohjelmiin mm. isomman joukkuekoon ja isomman maton muodossa. SCL:n syyskokous käsitteli myös Suomen kilpailusäännöt vuodelle 2013, mutta emme ole vielä saaneet tarkempaa tietoa niistä.

ECU:n nettisivuihin pääset täältä. Tätä kirjoittaessa sivut olivat kaatuneena, ilmeisesti tämä uutinen on herättänyt paljon kiinnostusta koko Euroopassa! Toivottavasti sivut saadaan pian taas kuntoon. Lisäksi ECU:lla on omat Facebook-sivut, joihin voit tutustua täältä.


2 kommenttia:

  1. tossa lukee, että em-kisat olisi 29.-30.6, mutta uusimmassa kausijulkasussa lukee, että ne olisi vasta 6.-7.7. kumpi on oikea aika? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisat on 29-30.6., kausijulkaisuun oli lipsahtanut väärä päivä!

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!