sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Video SM-ohjelmasta

Kiitos kaikille eilisestä kannustuksesta! Fiilis matolla oli upea ja yleisön huuto ennenkuulumattoman kova. Alla olevasta videosta näet eilisen SM-ohjelmamme.


6 kommenttia:

  1. Monta kertaa teillä olikaan harkat, koska toi esitys oli mahtava!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Treenaamme viitenä päivänä viikossa

      Poista
    2. Ihankun teillä olis harkat ainakin joka päivä :)

      Poista
  2. Taitavia ootte! Teillä on tosi paljon hyvää akroa, mutta osalla oli vähän löysän näköstä toi juokseva. sinne kun saatte lisää tiukkuutta ni tulee taas paljon paremman näköseks :)
    Mä oon sitä mieltä, että toivottavasti ette hirveesti vaikeempaa ohjelmaa mm-kisoihin tee. Teillä on jo nyt niin vaikeita juttuja, että jos tulee puhdas ohjelma ja noi stuntit ja pyrtsit sais siistimmäks ja varmemmaks, ettei heiluis ja ois haparointia, niin teillä on tosi hyvät mahikset tuoda floridasta kultaa suomeen! ;)
    Akroa tietty vaan lisää treenaamaan, kun se suomalaisilla on esim. jenkkeihin verrattuna huonompaa. Mutta nyt treenatkaa noi teijän stuntit varmoiks älkääkä vaikeuttako paljoa uutta ohjelmaa, koska se on kivempi nähdä jo todella vaikeita stuntteja kun ne on varmoja, kuin vielä vähän vaikeampia juttuja, jotka eivät sitten olekaan niin varmoja ja siistin näköisiä. PLUS teijän tarvitsee kiinnittää vielä enemmän huomiota yhdenaikaisuuteen. Mutta loistavia olette, hyvä elite!! :)

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!