maanantai 15. huhtikuuta 2013

Oletteko valmiina?

Meillä alkaa olla matka- ja kisajärjestelyt valmiina perjantain lähtöä varten. Olettehan te fanitkin jo aloittaneet valmistelut?

treeni
Treenit kisapaikalla 2012
Meitä voi tulla katsomaan ja kannustamaan vielä torstaina 18.4. klo 15 Kisahallille Suomen Cheerleadingliiton lehdistötilaisuuteen. Jos liikut New Yorkissa niin seuraava mahdollisuus on Hofstran yliopistolla su 21.4. Treenaamme myös Orlandossa, joten kysele joukkueelta tarkempia aikoja jos olet paikan päällä!


MM-kisat käydään 25-26.4.2013 Orlandossa. Torstaina on avajaiset ja stuntkisat ja perjantaina joukkuekisa. Kisat mitä todennäköisemmin lähetetään netissä, infoamme kun saamme tietoa. Kisa käydään Suomen aikaa myöhään illalla/yöllä, joten aloitathan valmistautumisen ajoissa ja siirrät sisäisen kellosi Orlandon aikaan :) Kisan alustava aikataulu löytyy täältä

Matkan aikana päivitämme blogia aina kun on mahdollisuus. Parhaiten kuulumisia voit seurata Instagramissa ja Twitterissä @hacelite tai #hacelite. Ainakin viime vuonna Twitterissä seurattiin MM-kisoja ahkerasti. Orlandoon lähtee myös liiton edustajia, joten toivottavasti facebook-tiedotus on yhtä aktiivista kuin viime vuonna: SCL facebook
palkintojenjako
Worlds palkintojenjako 2012 (c) Rosanna

Tosifanit jatkaa seuraamalla Worlds-kisoja lauantaista maanantaihin. Worldsien aikataulu löytyy täältä ja tietoa maksullisesta nettilähetyksestä täältä. Worldsit käydään kahdessa hallissa samanaikaisesti joten suunnittele tarkoin ketä haluat nähdä!

champions arena
Worlds palkintojenjako on tilanpuutteen vuoksi tänä vuonna "Champions Arenalla" (c) Rosanna

Our preparations for ICU Worlds are now done. Now it's time for the fans to get ready! We perform on Thu at Kisahalli at 3pm and practise at Hofstra University and Disney Wide World of Sports before competition! Come and watch us if you are around! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!