maanantai 19. elokuuta 2013

Makkaraa ja maissia!

Vaikka treeneissä näemme toisiamme lukuisia tunteja viikossa, on välillä mukava vaihtaa vapaalle ja tehdä jotain täysin erilaista joukkueen kanssa. Viime viikolla saimme nauttia kesän viimeisistä auringonsäteistä ja lämpimästä ilmasta Eeva-valkun mökillä, kun treenien jälkeen keräännyimme yhteen grillailemaan ja syömään viimeisetkin marjat pensaista.

Makkarat valmistuvat

Kuulumisia
Oli mukava käydä läpi kuulumisia ja kuulla mitä kaikille kuuluu myös treenien ulkopuolella. Syksyllä moni urheilija on aloittanut uudessa työssä tai opiskelupaikassa, mikä tuo jännitystä syksyyn.

Ina, Vilma ja SS nostavat Hennaa
Kuulumisten ohella päästiin myös stunttailemaan, kun luumupuun korkeimmalla olevat hedelmät kerättiin sankoon! Elokuu jatkuu treenien osalta ahkerasti ja odotamme innolla ensi viikkoa, kun saamme odotetun vieraan ulkomailta.


Last week we spent a little time together outside of practice when went to coach-Eeva's summer cottage to barbecue. It was a blast to see each other outside the gym and hear what everybody's been doing besides practicing. 

When it comes to training, the team has practiced well on August. In a week we'll be getting a highly anticipated guest from abroad and that's one thing for sure we'll be waiting for!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!