tiistai 3. syyskuuta 2013

Syksyn top 10

Treenilukkarimme muuttui tällä viikolla syysaikaan ja odotamme syksyä innokkaina. Syksyyn mahtuu taas paljon mahtavia tapahtumia ja viimeisenä kalenterissa pilkottaa kisat! Meidän syksyn top 10 näyttää tältä:

1. Oheistreenit

Kisoihin valmistautuessa treenaamme paljon myös muuta. Viikkoihimme mahtuu mm. Zumbaa, balettia, akroa, fysiikkatreeniä, mentaalitreeniä ja jengi-iltoja. Tuntuu kivalta testailla rajojaan hyvässä porukassa ja pitää hauskaa.

2. Elite-klinikka

Pian on aika taas tutustua tulevaisuuden eliteläisiin. Järjestämme avoimet treenit tiistaina 10.9. ja valitsemme muutaman halukkaan treenaamaan kanssamme kerran viikossa syksyn ajan. Tarkempaa infoa täällä!

3. Tanssi

Yksi syksyn odotetuimmista projekteista käynnistyi viime viikolla. Kisatanssimme tekee tänä vuonna suomalainen huippukoreografi Jari Saarelainen. Yhteistyöstä on tulossa oma blogipostaus.

4. Leirit

Syksyyn mahtuu myös kaksi leiriä tutussa Kisakeskuksessa, ekalle leirille startataan jo tällä viikolla! Rakastamme leirejä koska siellä saadaan niin paljon tehokasta treeniä ja joukkuekavereista paljastuu paljon uusia asioita...

5. Kisamusa

Kisamusan kuuleminen ekaa kertaa on aina jännää. "Laittoiko DJ mukaan mun ehdotuksen?" "Millaisia voice overeita on käytetty?" " Mikä on tanssimusa?" Kohta se kuullaan!

6. Ekat kokonaiset

Kisaohjelman rakentaminen on jo aloitettu. Pian päästään tekemään kokonaisia ja näkemään millainen tämän vuoden ohjelmastamme muodostuu.    

7. Esiintymiset

Mitä olisikaan lajimme ilman yleisöä? Esiinnymme aina yleisölle kun se on mahdollista, se antaa ekstrafiilistä tekemiseen. Esiintymisissä on myös kivaa nähdä muiden joukkueiden työn tulos. Luvassa on ainakin kisakenraali, joulunäytös ja yhteistreenejä.

8. "The day"

Jossain vaiheessa syksyä koittaa se päivä kun kaikki palaset loksahtaa kohdalleen ohjelmassa. Sillä riemulla ja ilolla jaksaa taas eteenpäin monet tiukat treenit.

9. Kisat

SM-karsintoihin on tänään 67 päivää ja SM:iin 95 päivää!

10. Treenit

Kaikkien parasta syksyssä on kuitenkin joka ikiset treenit. On mahtavaa nähdä päivästä toiseen määrätietoisia ja iloisia urheilijoita jotka antavat kaikkensa joka toistossa. Ja uskotte varmaan että niitä toistoja riittää! "Vielä yhden kerran!"

We are starting the fall schedule today with great things coming our way! Camp, dance, music, competitions and of course practice. We are ready for that "one more time!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!