tiistai 11. helmikuuta 2014

Treenikuulumisia

Ja nyt ensimmäistä kertaa blogin puolella, hieman joukkueen kuulumisia treeneistä. Kausi lähti tammikuussa heti täysillä tehoilla käyntiin. Tässä postauksessa "kuvituksena" toimii videoita treeneistä, jotka meidän Instagram-seuraajat ovatkin jo nähneet kyseisen sovelluksen puolella. Blogin lukijoista löytyy varmasti myös henkilöitä jotka eivät ole näitä nähneet!


Heti ensimmäisten viikkojen aikana tuli selväksi että joukkueella on nyt parhaimmat paikalta-akrot mitä Elitessä on ikinä ennen nähty! 


"Back to Basics". Stunteissa olemme palanneet hiomaan tekniikoita täydellisyyteen asti. Uusia taitoja opetellaan hiomisen lomassa. Mitä parempi perustekniikka meillä on stunteissa, sen helpompi ja nopeampi on päästä eteenpäin uusissa ja haastavimmissa taidoissa. Ajoitus on myös ollut tärkeässä osassa alkukauden treeniä. Stuntteja tehdään yhdessä ja erikseen, jokaisella laskulla tapahtuu jotakin ja kaikki ylimääräinen karsitaan pois. 


"Out with the old, in with  the new" Pyramideissa joukkue on edennyt suurin harppauksin eteenpäin. Uusia variaatioita, tekniikoita ja kikkailuja päästään tekemään lähes jokaisissa pyrtsitreeneissä. Joukkueen riemunkiljahdukset ja onnistumisen ilo kajahtelevatkin useasti treenihalleissa. On ilo urheilla joukkueessa, jossa kaikkien yksilöiden ja ryhmien onnistumisista iloitaan yhdessä ja kannustetaan toisia entistä parempiin suorituksiin. 

'

Akrossa ollaan myös keskitytty samanaikaisuuteen, parempiin tekniikoihin ja useisiin toistoihin. Tämän ansiosta akrobatiassakin ollaan nähty useita oivalluksen hetkiä, uusia taitoja ja vanhojen tekniikoiden ja ajoituksien tarkentumisia. 


Stunttitekniikan hionta jatkuu, uusia taitoja opitaan, uusien ryhmien ajoitus ja tekeminen hitsautuu yhteen aina vain paremmin. Stunttiryhmät auttavat toisiaan kehittymään ja testailemaan eri tekniikoita, jos yksi ryhmä onkin oivaltanut jotain erilaista kuin muut. 

Joukkue on jo nyt ensimmäisten kuukausien aikana hitsautunut todella toimivaksi ja yhtenäiseksi joukkueeksi. Silti, vuosi on vasta aluillaan ja edessä lukuisia harjoituksia, leirejä, kilpailuita, jengipäiviä ja -iltoja joiden myötä 28 yksilöstä muotoutuu vielä nykyistä vahvempi, toimivampi ja yhtenäisempi joukkue.

- Rosanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!