maanantai 21. huhtikuuta 2014

Long time no see!



Leirillä otettiin runsaasti uusia "promokuvia" joukkueesta ja stunteista. Niistä tuli aika kivoja, vai mitä?



Treenit sujuvat mallikkaasti ja uusia taitoja onkin karttunut matkan varrella runsaasti. Ohjelmakin on kasassa ja sitä treenataan hyvää vauhtia kisakuntoon. Kevään ensimmäiset kilpailut häämöttävät jo kuukauden päässä.




Tässä välissä on ollut myös niin jenkkileiriä, Circus-treenejä, fysiikka- ja oheistreeniä, uusien kapteenien valinta, jengi-iltaa, ja viimeisimpänä viikonloppuleiri Kisakeskuksessa. Uusi musiikkimmekin saapui jo n. kuukausi sitten. Nyt täytyy vain tehdä lyrics-video valmiiksi niin saadaan se teille tänne kuultavaksi!

Henna, Tytti, Alex ja Katri
Nina, Tia, Viveka, Mirre
Eliisa, Vilma, Meri, Kata
Leiri oli yksi tehokkaimmista vähään aikaan. Jokainen treeni tehtiin täysillä tehoilla ja jokainen toisto oli parempi kuin edellinen. Ensimmäiset puhtaat kokonaisuudetkin saavutettiin leirillä! Ehdimme myös saunomaan pitkän leiripäivän päätteeksi ja rohkeimmat uskalsivat hypätä hyiseen järveen uimaan. Tämä oli myös ensimmäinen leiri "uudella" joukkueella. Tiivis yhdessäolo ja intensiivinen treenaaminen lähentävät joukkuetta eri tavalla kuin normaalioloissa kotona treenaaminen.

Senja, Rosanna, Jenny, Tinja
Peppina, Kokko, SS, Anne
Karla, Miitu, Heli, Rexu
Mattu, Ina, Laatta, Jasse



-Rosanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!