maanantai 30. tammikuuta 2012

Treenikuulumisia viikko 4: Unelmista totta!



Vaikka treeneissä on aina kivaa, täytyy tänä keväänä elää hetkessä jokaisissa treeneissä. MM-paikan saavuttaminen on meille kaikille (uskon jopa että muillekin HAC:läisille) ollut jo pitkään suuri unelma ja sen eteen olemme tehneet määrätietoisesti pitkään töitä. Nyt kun se on totta, pitää jokaisissa treeneissä muistuttaa itseään, että elämme tällä hetkellä meidän yhteistä unelmaamme! Kuinka hienolta se tuntuukaan!



Kuluneella viikolla on joukkue äänestänyt itselleen uudet kapteenit. Kapteeneiksi valittiin Anni S., Rosanna ja Viveka, heistä on myöhemmin luvassa esittelyt. Meillä Elitessä on kapteenin tärkein tehtävä olla kommunikaatioväylä joukkueen ja valkkujen/jojojen välillä. Kapteenit ovat luotettavia ja helposti lähestyttäviä henkilöitä, joille on helppo uskoutua. Lisäksi kapteenit vetävät kerran viikossa lämmittelyn, järjestävät jengi-iltoja ja muita tapahtumia. Kaiken tämän muun lisäksi he ovat joukkueen kasvot mediassa, eli mikäli tarvitaan haastattelua johonkin lehteen, radioon tai telkkariin saavat kapteenit kunnian antaa haastattaleun. Ja viimeisimpänä, muttei totisesti vähäisimpänä tehtävänä, saavat kapteenit nostaa pokaalin kisojen palkintojenjaossa, mikäli sellainen meille jaetaan ;)



Palataan taas tämän viikon kuulumisiin. Koska kausi on vasta alkumetreillä, oli tällä viikolla vielä luvassa perinteiset Elite-kastajaiset. Tässä tapahtumassa joukkueen tuoreimmat jäsenet kastetaan täysivertaisiksi eliteläisiksi. Ohjelmassa oli luonnollisesti pukeutumisteema, stunttailua, laulamista ja tanssimista julkisilla paikoilla. Muutama viime syksynä Eliteen liittynyt urheilija oli jäänyt kastamatta, joten hekin saivat vihdoin kasteensa.

(C) Anni M.
(C) Anni M.
Viikko 4 päättyi Helsingissä pidettävään leiriin, eli treenitunteja ja yhdessäoloa ehti kertyä viikon ja viikonlopun aikana rutkasti. Joukkue on mielettömän taitava ja motivoitunut, heitä on ilo valmentaa! Lähes joka treeneissä me valmentajat yllätymme siitä, miten helposti kaikki oppii uutta ja toimii yhteen. 





4 kommenttia:

Kiitos palautteesta ja kommenteista!