tiistai 7. elokuuta 2012

Avoimet treenit ja Elite-klinikka

Se aika vuodesta on koittanut taas! On aika pitää avoimet treenit ja aloittaa Elite-klinikka. Avoimet treenit järjestetään Kisahallilla la 8.9 klo 17-19. Avoimiin treeneihin voi kaikki HAC:n edustusjoukkueiden -97 tai sitä aiemmin syntyneet halutessaan osallistua. Voit osallistua myös, mikäli olet jossain muussa HAC:n joukkueessa ja osaat flikin. Motiivisi voi olla mikä vain: voit tulla hakemaan neuvoja akroon tai stuntteihin, voit tulla stunttailemaan eliteläisten kanssa tai tulla kokeilemaan miltä tuntuisi urheilla Elitessä.

Avoimiin treeneihin osallistuneista valitaan muutama nk. Elite-klinikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että muutama saa mahdollisuuden treenata koko syksyn kerran viikossa Eliten kanssa. Treenipäivä on lauantai klo 17-20. Klinikka auttaa urheilijoita, jotka haluavat pyrkiä Eliteen, valmistautumaan syksyn karsintoihin. Klinikka ei sido ketään hakemaan joukkueeseen, eikä automaattisesti anna paikkaa joukkueessa. Klinikkaan valitut maksavat 15€ suuremman kausimaksun yhden harjoituskerran tullessa lisää. Tavoitteenamme on tehdä siirtymä muista joukkueista Eliteen mahdollisimman helpoksi.

Ennakkoon ei tarvitse ilmottautua, voit kysellä lisää valmentajilta sähköpostitse Maria: maria.wahlroos(a)hac.fi ja Eeva: eeva.ventila(a)hac.fi. Tulethan sinä Kisahallille la 8.9?

Vilma I ja Tuulia valittiin Eliteen syksyn 2011 klinikasta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!