keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Everybody knows who this is!

Eilen järjestettiin matkainfo vanhemmille ja urheilijoille. Ennen infoa vanehmmat saivat seurata treenejä ja kokonaisuutta Kisahallilla. Muistikortilta treenien jälkeen löytyi tällä kertaa tämän näköisiä kuvia:

Koppi 
Viveka valmistautuu

Henna, Pinja ja Ida R. väännössä 

Riia huudattaa! 
Minna akrossa

Tinja ja lippu

Sofia huudattaa

Hannan ja Oona huudossa

Nele ja Jenni

Nina tanssii

Anni M. tanssissa

6 kommenttia:

  1. Ihanat! Super paljon onnea ja voimaa treenaamiseen ja ottakaa homma haltuun floridassa!
    <3

    VastaaPoista
  2. ihanaa! jatkattehan blogia myös mm-kisojen jälkeenikin? postaatteko floridasta? olisiko mahdollista saada välillä videopostaustakin? ei pakosti ohjelmasta vaan jotain hulluttelua teidän treeneistä? tsenppiä! :-----)

    VastaaPoista
  3. Kiitos palautteesta! Katsotaan mitä tehdään blogin kanssa kisojen jälkeen, elämme ja nautimme nyt vain tästä hetkestä. Floridasta postailemme mahdollisuuksien mukaan.

    ...ja tilanne on jo hallussa ;)

    VastaaPoista
  4. Kuvat on ihan parhautta kun kaikkien hymyt loistaa onnellisina ja itellekin tulee ihan kauheen innokas fiilis tulevista kisoista kun noi teidän puvut vaihtui Suomen edustuspuvuiksi ! Ps. Kivat absit teidän jengillä ;)

    VastaaPoista
  5. Kyllä on Eliten naisilla kivat absit ! Tsemppiä paljon kisoihin, näyttäkää mistä Suomi on tehty ! ;-)

    VastaaPoista
  6. Abseseistä tuli mieleen, että onko teillä jotain ruokavaliota jota kaikki noudattaa ? Eikö ruokavalio ole kumminkin aika tärkeä osa treeniä teidän tasolla treenatessa? Jonkun urheilijan ruokapäivä kirja olisi mielenkiintoista lukea.

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!