torstai 26. huhtikuuta 2012

Treeniä Orlandossa

Tiistai ja keskiviikko on kuluneet kisaan valmistautuen, shoppailen ja olosta nauttien. Treenit kisapaikalle onnistuivat loistavasti ja huomenna on mahtavaa päästä avajaisiin ja stunttikisaa kannustamaan. Kisat lähetetään jälkilähetyksenä netissä n. 45 min viiveellä osoitteessa http://www.cheerunion.org/Home.aspx. Lähetys alkaa torstaina n. Klo 16 EST eli Suomen aikaa klo 23. Videot jäävät katsottavaksi nettiin joten ei huolta vaikket jaksa valvoa koko yötä! Meidän esiintymisaika on perjantaina klo 16.52 paikallista aikaa (23.52 Suomen aikaa).

4 kommenttia:

  1. Ihan loistavaa kisaa teille, nauttikaa kaikesta ja pitkää hyvät bileet lavalla koska teillä on taito ja loistavan vaikea ohjelma ! GO FINLAND !!

    VastaaPoista
  2. Ihan mieletöntä! millään jaksa odottaa huomista, että näkee kaikki viimesetkin Suomen edustajat! Jee, kerranki SUOMELLA on mahollisuuksia pärjätä! tuokaa poika kotiin!

    VastaaPoista
  3. tsemppii superisti ELITE !! räjäyttäkää koko paikka & näyttäkää mistä te ootte tehty !

    VastaaPoista
  4. Mistä ootte saanu ton 45min viiveen? ICU sano netissä, että ei oo mitään livestreamia ja ohjelmat lisätään aina 2h niiden esittämisen jälkeen. :o Eli siis elitenkin ohjelma tulisi nettiin vasta vähän ennen kahta yöllä..

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!