sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

EM-kisat parin viikon päästä!

Hui, kun aika rientää. Vastahan me tammikuussa aloitimme uuden kauden ja nyt se on jo loppusuoralla. Kuluneella viikolla olemme vaihtaneet treenipaikkaa kun Kisis meni kiinni yleisurheilun EM-kisojen takia. Vaihtelu virkistää!



Saimme myös tulevien EM-kisojen kisa-aikataulun. Elite kisaa siis sunnuntaina ja avaa sarjansa! Sunnuntain aikataulun löydät täältä. Oletko sinä tulossa paikan päälle aistimaan kisatunnelmaa?

Muistathan tiistaina tulla katsomaan, miltä Eliten treenit näyttävät? Klo 18-19.30 Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25)


Meidän sarjamme näyttää kokonaisuudessaan tältä:
HAC Elite Finland
Tornado Cheer Germany
Team Redz Cheer Virtus Solbiate Italy
STCA Senior Elite UK
Golden Spirit Angels Finland
Dijon Cheerleaders France
Legends Germany
La R.O.C. Italy
Assol Jam Russia
Rocks Cheerleading Italy

9 kommenttia:

  1. karsitaanko eliteen nyt kesällä? vai karsitaanko ollenkaan ? jatkatteko siis samalla kookoonpanolla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkamme samalla porukalla, karsintoja ei järjestetä. Yksi paikka vapautuu vaihtarivuoden takia, joten jos urheileminen Elitessä kiinnostaa, ota yhteys: eeva.ventila(a)hac.fi tai maria.wahlroos(a)hac.fi

      Poista
  2. miten italialta tulee kolme joukkuetta samaan sarjaan :o katsoin että myös muissa sarjoissa joiltakin mailta meni useampi kuin kaksi joukkuetta.. ovatko säännöt muuttuneet vai onko italialla omat sääntönsä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Euroopan liiton säännöt sallivat kustakin jäsenmaasta kolme osallistujaa jokaiseen sarjaan. Suomen liitto on tehnyt päätöksen lähettää kaksi osallistujaa per sarja.

      Poista
  3. Tiedättekö onko Suomi vaihtamassa liittoa ensivuonna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme tiedä. Päätös liitosta tehtänee SCL:n syys- tai kevätkokouksessa.

      Poista
  4. Jee,hyvä Elite!<3 Aivan superisot tsempit EM-kisoihin!=)<3333

    VastaaPoista
  5. onko tinja vielä kisajoukkueessa? tuossa yhdessä vieossa hän kertoi kuuluvansa kärkiryhmään, mutta olen kuullut että hän ei enää ole, onko tämä totta? Mutta onnea paljon em-kisoihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tinja ei valitettavasti päässyt mukaamme ilahduttamaan meitä Italiaan, joten näissä kisoissa Tinja ei kärkiryhmässä (joksi siis ryhmä itseään kutsuu :) )

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!