maanantai 11. kesäkuuta 2012

Treenikuulumisia: No, onhan se hyvä!

Huhhuh, mikä leiri takana. Mieletöntä menoa! Moneen kertaan saimme yhdessä todeta, ettei koskaan olla oltu niin tehokkaalla leirillä kuin tämän vuoden EM-leirillä. Ja Eliten leirit ovat normaalistikin todella hyviä. Nyt ei löydy edes sanoja kuvaamaan sitä huikeaa tekemistä ja kehitystä, joka paistoi koko porukasta.

Treenin lomassa ehdittiin tehdä myös paljon muutakin. Lauantaina grillasimme, saunoimme ja rohkeimmat (lue: lähes kaikki) uskaltautuivat jopa järveen uimaan, vaikka ilman lämpötila ei kohonnut niin korkealle kuin vastaavalla leirillä vuosi sitte. Sunnuntaina kokeilimme jotain aivan uutta, nimittäin naurujoogaa. Kyllä luit oikein, naurujoogaa. Rentoutuminen naurun kautta oli todella hauskaa ja tehokasta. Saimme ohjaajalta paljon kehuja heittäytymisen taidoistamme. Jos sanonta "nauru pidentää ikää" pitää paikkansa, me elämme todella pitkään.

Nyt treenataan vielä kolme viikkoa kohti kevään viimeistä tavoitettamme, Italian kisoja ja Euroopan Mestaruutta, ja nautitaan joka hetkestä, jonka saamme viettää yhdessä urheillen. Muistathan tulla katsomaan meitä:
ti 19.6. klo 18-19.30 avoimet treenit Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25)
ti 26.6. klo 14 SCL Lehdistötilaisuus Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25)
ke 27.6. klo 18 HAC kenraali Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25)
pe 29.6. klo 13-14 avoimet treenit Riccionessa


Vielä muutama kuva leiriltä


Onhan se hyvä, että Pinjan vääntö venyy


Onhan se hyvä, että Eliisa ja Nele pitää Hennaa

Onhan se hyvä, että Jenniä ja Niinaa hymyilyttää

Onhan se hyvä, että tekniikka on kunnossa

Onhan se hyvä, että stunteissa saa fiilistellä

Onhan se hyvä, että lihashuolto pelaa

No, onhan se hyvä!

2 kommenttia:

  1. onko eliteen karsinnat em-kisojen jälkeen? entäpä jr.eliteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eliteen ei ole erikseen karsintoja EM-kisojen jälkeen. Täydennämme joukkuetta, mikäli sopivia urheilijoita löytyy. Ota yhteyttä maria.wahlroos@hac.fi tai eeva.ventila@hac.fi mikäli olet kiinnostunut!

      Junior Elitestä en osaa sanoa. Kannattaa kysellä vapaita paikkoja Neleltä (nele.salmi@hac.fi) tai Sirpalta (sirpa.kaukonen@hac.fi) jos olet kiinnostunut!

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!