tiistai 26. kesäkuuta 2012

Vihdoin: EM-musa!

Loistavasti sujuneen EM-lehdistötilaisuuden jälkeen onkin hyvä fiilistellä meidän EM-musaa! Ylihuomenna tämä hanhiparvi lentää kohti Italian Riccionea, jee! Tämä uskomaton kevät saa arvoisensa päätöksen EM-matkan ansiosta. Yhdessäoloa, ihanaa ruokaa, kaksi (!) kohdemaata ja tietysti urheilun ihanuutta mahtuu meidän viiteen päivään. Muista seurata matkaamme täältä blogin puolelta, emmeköhän pääse päivittämään silloin tällöin.

Mutta nyt itse asiaan, musaan! Tykkäätkö yhtä paljon kuin me? Se on huippu!

Muista huomenna vielä viimeinen kenraali klo 18 Helsingin urheilutalolla!












12 kommenttia:

  1. Eikä!! tosi ihana! (: <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaaa (;<333 Onnee Italiaan!:---)

    VastaaPoista
  3. ihana musa <3 en tiiä kuvittelenko mut vaikuttaa tosi jenkkien all star musien tyyppiseltä :)

    VastaaPoista
  4. Liian samanlainen kuin mm-musa :/

    VastaaPoista
  5. Mistä tilaatte musat? :) Tosi hyvä, kuulostaa ihan eliteltä onnea EM-kisoihin tuokaa vielä yksi mitali kotiin! :)

    VastaaPoista
  6. En tykkää musiikista yhtään, liian sekava. :/ Mutta tsemppiä kisoihin ihan älyttömästi, olette rautaa!

    VastaaPoista
  7. En tykkää musasta :D Osallistutte EM-kilpailuihin ja edustatte Suomea, mutta koko musassa ei ole sanaakaan Suomesta? On vain voice overeita HAC:sta, Elitestä ja Lions:sta. Tai siis kyllä on hyvä asia, että on paljon voice overeita ja mainitaan oma seura, jengi jne mutta edustatte sentää Suomea! Jossain kohtaa olisi voinut mainita Suomenkin:D sama juttu jr eliten musassakin.. Minä saan sellaisen kuvan että HAC on liian itsekeskeinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MM-kisoihin saimme tarkat ohjeet huudon ja musan suhteen. EM-kisoihin ohjeistusta ei ole tullut, joten jatkoimme samalla linjalla kuin aiempina vuosina, eli seurajoukkueena. Harmi, että olet saanut tuon laisen kuvan, toivottavasti et pelkkien musien perusteella :) Kannattaa tutustua urheilijoihimme, he ovat todella sydämellisiä ja mukavia

      Poista
  8. Hyvä musa ! Täällä luotetaan täysin Eliten valmentajiin musiikin valinnassa ja voice overeissa. Itsekeskeysyydessä ei ole mitään vikaa kilpaurheilussa, vaikken ole noin kyllä osannut edes tota musaa ajatella. Menestystä kisoihin !

    VastaaPoista
  9. Kiitos musakommenteista! Musamme tekee DJ USA:sta joten siksi se on Allstar-tyylinen. DJ myös valitsee voiceoverit ja musatoiveita tulee urheilijoilta. Me valkut emme voi ottaa niistä kunniaa!

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!