lauantai 15. syyskuuta 2012

Treenikuulumisia

Kylläpä alkusyksy on kulkenut nopeasti kun on ollut niin paljon kivaa tekemistä. Lomilta paluun jälkeen on opeteltu uutta, leireilty ja treenattu jenkkivalkkujen Mattin ja Matin kanssa. Ollaan myös saatu tutustua meidän seuran  muihin urheilijoihin ensin Elite-leirillä ja sitten Eliten avoimissa treeneissä. Mahtavan lahjakkaita ja ahkeria urheilijoita meidän seurassa!

Kevään kisarutistuksen jälkeen on ollut kiva kehitellä uutta ja innostua ihan pienistä uusista asioista treeneissä. Tämä ei toki tarkoita sitä, etteikö olisi ihanaa että kisat on pian tulossa! Kisaamme siis syksyn ekan kerran SM-karsinnoissa ( http://www.smkarsinnat2013.com/) Jyväskylässä 10.11. SM-finaali pidetään tutussa Helsingin Jäähallissa lauantaina 8.12.

Jo ennen koko joukkueen koitoksia, osallistuu Eliten stunttiryhmä Syyskisoihin Seinäjoella 29.9. Syyskisojen yleisökenraali järjestetään Töölön Kisahallilla sunnuntaina 23.9, tarkempi aika ei ole vielä tiedossa. Ilmoitamme heti kun tiedämme sen, sekä myös karsintakisakenraalista ja HAC:n syysnäytöksestä. Kuinka moneen näistä tilaisuudesta tulet katsomaan Eliteä tänä syksynä?


4 kommenttia:

  1. mikä sen stunttiryhmän nimi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä kävi Flirtille? ja keitä tähän stunttiryhmään kuuluu:)

      Poista
    2. Flirt ei enää jatkanut. Tule katsomaan kenraaliin tai kisoihin ketä uudessa ryhmässä on!

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!