perjantai 1. helmikuuta 2013

Destination Victory

Terveisiä treeneistä, eli tervetuloa taas lukemaan meidän treenikuulumisia! Ensimmäinen kuukausi kaudesta on jo takana ja huimalla tavalla se on alkanutkin. Viime kaudesta oppineena olemme muuttaneet treeneissä rakennetta ja tapaa työskennellä, se on vienyt meitä taas ison askeleen kohti tavoitettamme. Mikä se tavoite sitten on? No, viime vuotiseen tapaan luonnollisesti Maailman Mestaruus. Tänä vuonna tavoiteemme on pätynyt meidän Support Team paitaan asti. Olethan muistanut tilata hienon paidan? Sen on suunnitellut eliteläisistä Riia. Riialle superiso kiitos!

Mikäs niin naurattaa? Pinja ylimpänä, Nina ja Nele pitää

Koska kuukausi on hurahtanut, oli aika myös palkita ensimmäinen kuukauden urheilija. Tammikuun 2013 urheilijaksi valittiin Hannan. Hannan tekee sitkeästi työtä joukkueen eteen tekemättä numeroa itsestään. Ahkera uurrastaminen on näkynyt uudessa stunttiryhmässä ja uuden pyrtsipaikan opettelussa. Akrobatiaankin tulee kokoajan lisää varmuutta. Hyvä Hannan!


Nina x'ing it out

Sitten taas vähän treeneistä... Eihän kovia tavoitteita voi asettaa ilman kovaa asennetta ja treeniä. Treeneissä onkin tuttuun elitemäiseen tapaan ollut kova tekemisen meininki ja jokaisesta hetkestä kohti MM-mattoa nautitaan täysillä. Suomi-huuto on taas alkanut Kisahallin myöhäisillä tunneilla ja pikkuhiljaa totuttelemme kisamusaamme. Tästä se lähee (tai oikeastaan on lähtenyt jo), treeni kohti kevään kisoja: MM-, Suomi-Ruotsi- ja EM-kisat here we come!

P.s. muista seurata meitä myös Instagramissa ja Twitterissä. Löydät meidät tietysti @hacelite (tai tuosta oikealta sivupalkista).

Karla stretsissä, Johanna ja Hannan nostaa

Unbelievable, one month of this season is already gone. We've trained hard and set our goals up high. At every practice we're one step closer to our goal 'cause the mentality of this team relentless. The athlete of January is Hannan, who is an extremely hard worker and so humble. She's learned a new spot at pyramids this season, good job Hannan! 

Henna

P.s. don't forget to order your Support Team t-shirt here. We'd be superhappy if you did! Remember to follow us on Instagram and Twitter too! You'll find us @hacelite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!