torstai 28. helmikuuta 2013

Kuulumisia Kisahallilta

Treenikuulumisia päivitellään tällä kertaa kovan tohinan keskellä. Hiihtoloman jälkeen olemme kovalla vauhdilla saaneet taas MM-ohjelmaa eteenpäin!


Tällä hetkellä käynnissä on HAC:n jenkkileiri ja jenkkivalkut Mat ja Mitch ovat myös olleet Eliten treeneissä opettamassa ja tulevat vielä ensi viikolla ilahduttamaan meitä. Mat oli meidän vieraanamme jo viime elokuussa ja palasi nyt takaisin. Oli mukava kuulla häneltä, miten paljon eteenpäin joukkueemme on mennyt vajaassa puolessa vuodesssa. Jo viime vuonna hän ihmetteli eliteläisten ja suomalaisten tinkimättömyyttä harjoittelussa.


Lisäksi leireilemme Eliten kanssa ensi viikonlopun Vierumäellä. Kovaa vauhtia ja nauttien siis kohti kevään pääkisaa MM-kisoja! Leiristä luvassa myöhemmin ihan oma kirjoitus ja ehkä kuviakin.


Edelleen on mukava muistuttaa itseään joka treeneissä siitä, että elämme taas unelmaamme olemalla Team Finland all-girl 2013! Odotamme jo innolla pääsyä kisamatolle, siihen on enää pari kuukautta!


Kuvat/ pics: we heart it

This week has been awesome! Our club, HAC, has a cheer camp with Mat and Mitch. They are successful coaches and athletes from the U.S. Later this week, we'll have a camp on our own at Vierumäki. Vierumäki is a sports center a couple of hours from Helsinki. Later more of that...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!