perjantai 8. helmikuuta 2013

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”

Kirjoituksen otsikko on lainaus Eleanor Rooseveltiltä ja suomeksi se kääntyy ehkäpä näin: Tulevaisuus on heidän, jotka uskovat unelmiensa hienouteen. Unelmointia ja kovaan työn tekoa niiden eteen ollaan jatkettu treeneissä.


On erittäin kiitollista valmentaa niinkin kunnianhimoista joukkuetta kuin Eliteä. Jos treeneissä kysyy "tehdäänkö vielä yksi" on vastaus aina "joo". Joukkue ei tyydy siihen mitä jo nyt osataan, vaan uutta halutaan kokoajan oppia lisää ja vanhaakin hiotaan paremmaksi. Joukkueessa ymmärretään myös harjoitteiden ja helpompien taitojen taitamisen tärkeys.


Näin kauden alussa kuuluu treeneihin myös paljon muuta kuin vain treenaamista. Varainkeruu kevätkauden kisamatkoja varten käy kovimmillaan ja matkojen järjestelyt alkavat jo olla selvillä. Haluaisitko sinä tukea joukkueen toimintaa? Helpoiten teet sen lunastamalla itsellesi fanipaidan, jonka Riia on meille suunnitellut. Vielä on muutama päivä aikaa tilata! Jos olet kiinnostunut muusta tukemisesta, otathan yhteyttä joukkueenjohtajaamme: katri.kakkuri(a)hac.fi.



The title of this post is a quote of Eleanor Rooselvelt and it's so true. We've kept on dreaming and working hard for those dreams. Again we've had an awesome week at practice. The routine is every day getting better and at this point the arrangements of the trips to the U.S. in April and Glasgow in June are looking good. 



Meitä (ja monia muita joukkueita, kivaa!) voi seurata Instagramissa @Hacelite ja Twitterissä samalla nimimerkillä. Ja Kisahallilla ihan livenä ;)

2 kommenttia:

  1. tää teidän blogi on niin mahtavuutta ! onks teillä jotain tiettyä 'pukukoodia' treeneihin, niin että tietyissä treeneissä tietyt kamat päällä kun näissä kuvissa näyttäs kaikilla olevan samat vaatteet ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava saada palautetta! Silloin tällöin treenaamme samoissa vaatteissa, niin saadaan kuvia otettua...

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!