maanantai 2. maaliskuuta 2015

Day 1

Viikonloppuna olimme Maajoukkueringin leirillä Vierumäellä. Maajoukkuerinkileiritys on SCL:n projekti, joka aloitti toimintansa viime vuonna. Rinkiin pääsevät SM-kisojen naisten ja junioreiden 4 parasta joukkuetta. Meidän kanssamme rinkiin kuuluvat tänä vuonna senioreista GS Angels, FT Wild Flyers ja NL Diamonds. Junioreista ringissä ovat GS Whitelighters, HAC Jr.Elite, SSC Blizzard ja FT Wild Sparkles.

Viikonlopun ajalta kertyi kasa kuvia ja niitä tulee näkymään blogissa useamman postauksen ajan! Tässä ensimmäisen päivän, ensimmäisistä tunnelmista kuvia:

Vierumäelle saavuttuamme painelimme suoraan syömään
SS innoissaan leirin alusta
Ensimmäinen leiripäivä käynnistyi perjantaina automatkalla Vierumäelle. Ilmassa oli pientä jännitystä ja innostusta, emme tienneet mitä odottaa leiriltä. Yleensä meidän leirit koostuvat intensiivisestä kahden päivän paketista, johon kuuluu paljon yksittäisiä toistoja, ohjelmaa pätkissä ja kokonaisia ohjelmia. Tälle leirille tiesimme vain sen, mitä käteemme jaetussa aikataulussa luki. Eli yhden teeman per treeni. Uutta oli myös se, että treenit kestivät vain n. 1-1,5h. Muutama workshop kesti jopa vähemmän kuin tunnin.


Matkalla ekoihin treeneihin. 
 Matkalla treeneihin naureskelimme, että voimme lisätä blogiin koko viikonlopun ootd-kuvan (outfit of the day: päivän asukokonaisuus. lyhenne jota monet bloggarit käyttävät blogeissaan asukuvien yhteydessä)

Se menisi kutakuinkin näin:
Takki: Elite
Paita: Elite
Svetari: Elite
Housut: Elite
Reppu: Elite
Sukat: Elite

Vaikka tästä saa hyvät naurut, on mahtavaa, että meillä on näin paljon yhteisiä vaatteita! Näytämme yhtenäisiltä ja urheilullisilta, ja tunnistamme missä joukkueen jäsenet milloinkin liikkuvat (ainakin lumipallotakkeja oli vaikea olla huomaamatta leirin aikana).

Leirin aloitus

Leirin avauksessa otettiin yhteiskuva: kaikki Suomen huippujoukkueet junioreista ja senioreista yhdessä kuvassa!

Jake piti meille alkulämpän jossa lämpättiin ranteet, olkapäät ja lavat huolellisesti

Roosan libbe

Eliisan libbe

Eltsu pyörii

Roosa pyörii

Ninan ave
Joannan libbe
Ensimmäiset treenit keskityttiin kieriviin ylösmenoihin. Jokaisen treenin aluksi käytiin yhdessä tekniikoita läpi ja sen jälkeen siirryttiin tositoimiin. Saimme paljon vinkkejä ja tarkennuksia ylösmenoihin, jotka kierivät enemmän kuin 360 astetta. Lopulta teimme myös low to high ja high to high full around transitioita stunteissa.


Ninan ryhmä valmistautuu 540 ylösmenoon

Jaken ohjeistusta


Roosan ryhmä tarkastelee suoritusta videolta


Helmin ja Eliisan ryhmät valmistautuu kierimään

- Rosanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!