lauantai 14. maaliskuuta 2015

ME ollaan Elite!

Mini, Junior ja Senior Elite

MM-valmistautumisen ohella ehdimme tehdä muutakin kuin vain kisaohjelmaa ja sen juttuja. Keskiviikkona pidimme perinteeksi muodostuvat (toista kertaa järjestettävä, mutta tästä se lähtee rullaamaan) Elite-treenit! Seurassamme toimii kaksi muuta Elite nimen alla toimivaa joukkuetta, Junior ja Mini Elite. 

Alkulämpän hitch-pyrtsejä

Kaikki Maria -nimiset henkilöt täytyi nostaa stunttiin. Eliten ja Jr.Eliten valmentajatkin pääsivät ylös!

Konttauspyramidin rakennusta

Treenien tarkoituksena on tutustua muihin Elite-joukkueiden jäseniin ja päästä kokeilemaan uusia taitoja joko vähän vanhempien tai nuorempien urheilijoiden kanssa. "Elitet" ovat jokaisessa ikäluokassaan seuramme edustusjoukkue, joten treeneistä ei taitoa puuttunut.

Konttauspyrtsiä

Kaikkien joukkueiden nivuspiiri

Jr.Eliten nousija, Eliten pohjat ja Mini Eliten valkkutaka
Stunteissa sekotettiin pakkaa niin, että junnujen nousijat tulivat sennujen stunttiryhmiin ja minit ja junnut sekoitettiin keskenään. Ensin kokeiltiin muutamat suorat libet ja sitten siirryttiinkin vaikeampiin juttuihin. Monenlaisia onnistumisia nähtiin, minit tekivät pyöriviä stunttiylösmenoja suorille käsille, junnut kokeilivat menestyksekkäästi level 6 taitoja ja monet meistä sennuistakin oppi uusia juttuja junnujen kanssa.



Hämmentävän samannäköiset siskokset Riina ja Roosa yhteiskuvassa. Riina on Jr.Elitessä ja Roosa Elitessä

Mininousija fullup stuntissa junnujen kanssa

Monet junnut pääsivät kokeilemaan level 6 ylösmenoja stuntteihin hyvällä menestyksellä!
Stunteissa ja pyrtseissä moni kokeili täysin uusia paikkoja. Sennunousijat nostivat mininousijoita, mininostajat nousivat junnupohjille, pyrtseissä tehtiin eri "kerrospaikkoja".

Eliten nousijat nostamassa Mini Eliten nousijaa. Nostoasennot ainakin kunnossa ;)
Iso A pyrtsiä. 
Astetta rennompi pyramidi!

Kokonaisuudessaan todella onnistuneet treenit yhdessä meidän pikkusiskojen kanssa. Paljon onnistumisen iloa ja hauskaa yhdessä tekemistä.

- Rosanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!