sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Leiripäiväkirja perjantai ja lauantai

Rekvisiitta valmiiksi ja menoksi!

Leiri siis aloitettiin tutussa Töölön Kisahallissa. Muutamassa tunnissa ehdittiin näyttää ohjelma vierailevalle valmentajalle, Idrikselle.

Tanssin opettelua


Lauantaina saavuttiin Kisakeskukseen omilla autoilla ja matkaan mahtui monta seikkailua. Mm. vara-avaimen ja tankkauksen jälkeen kaikki ehtivät saliin aamun tanssitreeneihin. Idriksen tanssi vaihtelevine kuvioineen opittiin nopeasti mutta kyllä hiottavaa vielä jäi! Päivän kakkostreenit harjoiteltiin DTC Wildcats joukkueen kanssa ja leijonat ja villikissat löysivät heti yhteisen sävelen. Kiitos paljon treeniseurasta Tampereelle!

Leijonat ja villikissat

Iltatreenissä saatiin ohjelman osille monia onnistumisia ja hiottiin siirtymiä sujuvammiksi. Aikaa oli varattu myös perinteiselle lämppätanssille, jossa joukkue pääsi käyttämään luovia koreografin taitoja. Joogan, iltapalan ja saunan jälkeen kaikki olivatkin valmiita nukkumaan.


4 kommenttia:

  1. Lähteekö joko jengi kaikkiin kisamatkoihin, PM-EM-ja MM kisoihin siis:) eli tarkoitin sitä että vaikka ei olisi kisajengissä nii lähteekö silti! ja kertokaa kisajoukkue! vaikka MM:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko joukkue lähtee mukaan PM- ja MM-kisoihin. Muutama urheilijoistamme on esteellinen EM-kisojen aikaan, eikä lähde mukaan Italiaan. Elitessä kaikki matkustavat aina mukana kaikille kisamatkoille, leireille jne.

      Poista
    2. oisko mahdollista, että kertoisitte tänne, keitä on kisajoukkueessa? ja jos kertoisitte vähän, että minkälaisia kuntotreenejä tai oheisia pidätte?

      Poista
    3. Kisajoukkue selviää kun pääsemme kisamatolle, emme julkista tämän hetkistä kokoonpanoa. Kuntotreenien sisällön haluamme myös pitää omana kilpailuetunamme emmekä julkista sitä täällä. Voit laittaa meiliä valmentajille jos esim. mietit joukkueeseen hakemista ja kaipaat vinkkejä treenaamiseen.

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!