sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Treenikuulumisia viikko 9: Miss Maailma

Hiihtolomaviikon jälkeen treenit ovat taas maistuneet entistäkin paremmilta! Juhlahumun (penkkarit ja vanhat) jälkeen palasimme arkeen loman jälkeen sunnuntaina. Aloitimme palaverilla PM- ja MM-kisojen tiimoilta. Ideoitiin tulevaa ja fiilisteltiin tätä ihanaa kevättä! Ohjelmakin tuntui hioutuneen loman aikana, levossahan se oppiminen loppujen lopuksi tapahtuu.
Henna

Ina

Viikon aikana treenasimme meidän ihanien pikkusiskojen kanssa omien treenien jälkeen. Niille, jota eivät vielä tienneet, kutsumme siis Junnu Eliteä luonnollisesti nuoremmiksi siskoiksemme. Muutama, tai no tarkkaan ottaen 4 :) viimevuoden pikkusiskoista on tänä vuonna isosisko, eli eliteläinen.  Pääteemana oli tutustua meidän nuorempiin taitureihin ja ehdittiinhän me toki stunttaillakin. Moni eliteläinen kokeili rohkeasti uusia stunttipaikkoja, ja erityismaininta vielä kaikille Eliten yläihmisille, jotka nostelivat junnuja 360:llä mm. suorille ja libertyyn ja tekivät tiktokkeja! Treenien jälkeen eliteläiset ihmettelivät, että mistä lähtien junnut ovat noin taitavia olleet!

Sofia nostamassa

Minna tutustuu junnuihin
Anni M. stunttailee junnujen kanssa
Meille nimettu tuomariavustaja Hinni Ollilla (joka tuomaroin Suomessa ja ulkomailla, mm. MM-kisoissa) kävi myös auttamassa meitä viikon aikana. Lauantai-iltana tutustuimme vielä muihin maajoukkueisiin, kun vietimme yhteistä iltaa seka- ja tanssimaajoukkueen kanssa. Kivaa oli! Matkaan on kivempi lähteä, kun tuntee kaikki suomalaiset. Onpas tähän viikkoon mahtunut paljon!

Ida R. mallaa nostamista

Jenni nostamassa

Viikon kohokohta taisi olla kuitenkin se hetki, kun (MM-)kisamusa kuultiin ensimmäisen kerran! Ohjelmaan rakennettu musiikki tuoa aina "jotain ekstraa" siihen miltä ohjelma näyttää ja miltä sitä tuntuu tehdä. Olemme nyt neljän vuoden aikana tilanneet musan Jenkeistä ammattilaiselta, meidän luotto-dj:ltä ja se on kyllä ollut joka pennin arvoinen. Meidän valmentajien aika säästyy siihen olennaiseen, eli valmentamiseen ja lopputuloskin on huimasti meidän tekeleitä parempi (me emme oikein syty musanteosta ;) ). Tälläkin kertaa DJ-Mike (joksi me olemme hänet ristineet) ylitti itsensä ja musa on mieletön. Annamme yleensä hänelle vapaat kädet ja ensimmäistä kertaa mukaan oli eksynyt muuta tavallista suurempi yllätys, taas jotain aivan uutta! Päivän otsikko liittyykin musaamme. Haluaisitteko tekin kuulla sen?

Tältä tuntuu kuulla musa ensimmäistä kertaa!
Näitä ilmeitä ei voita mikään!

16 kommenttia:

  1. Halutaan kuulla musa, ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  2. millon on eliten pm-kenraali? :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä halutaan kuulla musa!!!

    VastaaPoista
  4. tuli vain mieleen että pidättekö em kisoissa saman musiikin ja ohjelman?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EM kisoissa on erilaiset säännöt kuin PM/MM joten ohjelma ja musa muuttuu.

      Poista
  5. Ehdottomasti halutaan kuulla!!!

    VastaaPoista
  6. halutaan kuulla musa ! + lyricsit ois kivat

    VastaaPoista
  7. musa sanojen kanssa ois kiva (:

    VastaaPoista
  8. Ei, toi teijän kenraali menee just meijän treenien päälle, oisin halunnu tulla kattomaan ): ja tottakai kaikki haluaa kuulla sen musan (;

    VastaaPoista
  9. tottahan toki musiikkia halutaan kuulla! voidaan olla vähän ku hengessä mukana! tsemppiä paljon tytöt, luottoa löytyy että PM-kisoissa näytätte taas mistä suomalaiset on tehty;)

    VastaaPoista
  10. KYLLÄ kiitos musaaa jee :)

    VastaaPoista
  11. musaa facebook sivullenne ! (-: en malta odottaa !

    VastaaPoista
  12. Musiikkiin tehdään vielä muutama muutos mutta luvataan kyllä julkasta se ennen PM:ejä meidän innokkaiden fanejen kuultavaksi!

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!