tiistai 26. maaliskuuta 2013

Team Finland -päiväleiri

Sunnuntaina pidimme pitkät treenit yhdessä Gorillojen kanssa, kiitos Gorillat treeniseurasta. Päivä alkoi ohjelmien esittämisellä, joka ainakin Elitelle oli ensimmäinen yleisön edessä. Kaikki olivat saaneet kutsua muutaman perheenjäsenen paikanpäälle katsomaan. Kiitos kaikille, jotka tulivat meitä ja Gorilloja kannustamaan! Tukenne on meille tärkeä. Järjestämme vielä toisen kenraalin, joka on kaikille avoin. Siitä tiedotamme tarkemmin myöhemmin.


Eliten ja Gorillojen lisäksi ryhmästunt L.O.V.E ja paristunttaajat Hevi ja Marjo esittivät myös ohelmansa. Kaikki esitykset olivat todellista suomalaista huippua! Onneksi meillä on taas tällä viikolla uudestaan yhteiset treenit. Kiitos vielä Gorilloille hienosta lahjasta. Saimme heiltä Suomen liput poskiin liimattavaksi esitykseen.


Pitkä treenipäivä tarkoittaa myös sitä, että pitää syödä hyvin. Joukkue kiittää taas isosti meidän rakkaita jojoja, Anetaa ja Katria superhyvistä ruoista päivän aikana! Mitä me tekisimmekään ilman teitä :) Tarjolla oli vaikka mitä, muun muassa itse tehtyjä karjalanpiirakoita!



Ja viimeinen kiitos kuuluu tietysti GS:lle joustavuudesta ja maton lainasta meille kisavalmistautumistreeneihin! Nyt alkaa seuraavan upean tapahtuman odotus, nimittäin maajoukkuepuvut ja -tuularit ovat tuossa, jee! Vitsailemme joukkueessa, että harvoin sitä onkaan niin innoissaan suomalaisesta kansallispuvusta, eli tuulipuvusta, kun nyt MM-kisoja odotellessa. Niitä käytetään ahkerasti se kuukausi, jotka tuularit ovat meillä lainassa. 

"Tää kuva tulee salee blogiin" ja niinhän se tuli :)
We had an awesome practise together with team Finland co-ed aka. FTC Gorillaz. We, plus Team Finland group stunt and partner stunt got to perform for the first time our routines for each other. Looking good! The day was so much fun and we're going to practise together again this week. We're looking forward for it and for getting to know you better! 

2 kommenttia:

  1. onko mm-kisoissa spring floor vai ihan normaali cheermatto? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallinen cheermatto kuten meillä Suomessa SM-kisoissa

      Poista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!