lauantai 16. maaliskuuta 2013

The whole world's watching!

Kylläpä aika on taas hurahtanut eteenpäin, 5 viikon päästä olemme jo New Yorkissa ja 6 viikon päästä MM-kisat on jo käyty. Viikossa on kyllä taas menty tosi paljon eteenpäin niin ohjelman kuin järjestelyjen kanssa. Viime lauantain tuomaripalautteiden perusteella on muokattu ohjelmaa vielä paremmaksi ja tehty paljon hyviä toistoja. Treenien lisäksi on käyty läpi matkaa joukkuepalaverissa ja tilattu varusteita niin maajoukkueelle MM-kisoihin, kuin Elitelle Suomi-Ruotsi maaotteluun.

Viidessä viikossa aiomme vielä normaalien treenien lisäksi treenata yhdessä sekamaajoukkueen kanssa, leireillä Vierumäellä ja esiintyä yleisölle mahdollisimman monta kertaa. Esiintymisistä liiton lehdistötilaisuus to 18.4. klo 15 Töölön Kisahallilla on ainoa, jonka ajankohta on varma. Infoamme muista esiintymisistä heti kun ne vahvistuvat. Jos näet meidän treenaavan Kisiksellä tai TLK:lla niin saa tulla yleisöksi ja siten auttaa meitä kisoihin valmistautumisessa!

MM-fiilistä voi myös nostattaa katsomalla viime vuoden videoita maailman liiton sivuilta: http://cheerunion.org/Home.aspx/Index ja vasemmalta "Watch 2012 World Championships Coverage Now!". Sieltä löytyy esitykset sarjoittain, avajaiset kokonaisuudessaan, päättäjäisten fiilistelyvideo (me vilahdetaan kohdassa 3:47). Tässä meidän 2012 ohjelma:



Time flies when you're having fun! 5 more weeks until we travel to New York and 6 weeks until ICU Worlds! Go to ICU's  web page or Youtube channel to get in to Worlds mood!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!