keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tuomarinäkökulmaa


Ensinnäkin: kiitoksia kaikille, jotka ovat vastannet Kuka sinä olet? -kysymykseen. On todella kiva kuulla, että innostamme teitä treenaamaan kovemmin. Jos et vielä ole vastannut, tee se ihmeessä! Vastata voi myös anonyymisti. 


Tämän kirjoituksen kuvituksena toimii vielä leirillä muutama viikko sitten otetut kuvat. Kuvia kertyi niin paljon, että tuntuisi tylsältä jättää niitä julkaisematta. Ilahdutamme teitä leiri kuvilla ehkä vielä kerran tai kaksi ;)


Viime viikolla saimme kunniavieraita treeneihin, kun Tuomarivaliokunnasta tuli kaksi kokenutta kansainvälistä osaamista omaavaa suomalaista tuomaria treeneihin. Kaikille MM-edustajille tarjotaan tälläinen mahdollisuus, eikä sitä tietenkään voinut olla käyttämättä! Hinni ja Krisu antoivat meille valkuille vinkkejä siitä, mikä oli hyvää ohjelmassa ja mitä kohtia pitäisi vielä miettiä uudestaan, jotta saamme MM-kisoissa mahdollisimman korkeat pisteet. Myös urheilijatkin kiittivät tuomariapujamme saadessaan ihan konkreettisia vinkkejä siitä, mitä voivat tehdä, jotta tuomareiden on helpompi antaa pisteitä tulevissa kisoissa. Pienenä paljastuksena voimme kertoa, että meidän huuto on saanut ihan uutta särmää viime viikosta...

"Tää on mun uus lempiliike" -Tinja

Thanks to all you who answered the question Who are You? It's really good to hear that we inspire some of you to work harder. If you haven't commented yet, go do it right now. You can do it anonymously. 


Last week we had two Finnish judges to help us with our routine. They are very experienced and gave us some very good points what to think about in the choreography. The athletes got as well some good hints what to practice these last months. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta ja kommenteista!