torstai 2. helmikuuta 2012

Esittelyssä joukkueen kapteenit

Elite on valinnut kapteeninsa kaudelle 2012! Viime kaudelta kapteeneina jatkavat Anni S. ja Viveka ja uudeksi kapteniksi valittiin joukkueen pitkäaikainen jäsen, Rosanna. Uusista kapteeneistaan joukkue kertoo seuraavaa:

Viveka
Viveka on hupaisa, hupsu bubsu. Hän on aina positiivinen ja erinomainen treeniesimerkki. Oli tilanne mikä tilanne, niin se on haltuun otettu tilanne. Viveka on luotettava kapteeni, jokaisen hyvä kaveri ja mieletön tsemppari. Kerrotaan myös, että hän on Vantaan vahtikoira ja sydämellä mukana. Viveka on toveri kaikessa ja hyvä esimerkki! Landepaukku on POP! Pirteä, hassu ja ihana. Viveka on joku, keneen voi luottaa!



Rosanna
Joukkueen tuoreimmasta kapteenista kerrotaan, että hän on vaimoke ja ahkera. Rosanna osaa pitää hauskaa aina. Hän on hyvä esimerkki ja hupaisa hemmo. Lisäksi Rosannasta kerrotaan, että hän on supertaitava ja ahkera. Rosanna on iloinen ja hyvällä tavalla hullu. Serkku. Hän on loistava tanssija ja spontaani seinähullu. Roskaksi kutsuttu kapteeni on räväkkä ja iloinen prsoona. Yhdellä sanalla hän on positiivinen.



Anni S.
Anni on Eliten fyssari, joka rakastaa Eliteä aidosti <3. Kerrotaan, että Anni on vastuuntuntoinen ja 110% mukana aina kaikessa! Anni huolehtii ja organisoi PALJON! Hän tekee kaikkensa joukkueen eteen. Annimummo <3 Pääjehu ja tää oli siis kehu! Kerrotaan, että Anni on täysillä mukana ja todellinen huippu-urheilija! Eliten oma maahanmuuttaja, lihaskimppu ja hyvä heittää lätkää. Äiti <3



Yhteenvetona siis kolme parasta mahdollista kapteenia!

Kuvat kapteeneista taiteili Jenni.

9 kommenttia:

  1. nää teidän jutut on aika tällasii inside-juttui nii ei ketään oikeen kiinnosta lukee näitä. Laittakaa lisää mieluummi jotai stunttikuvii tai jotai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, pidetään inside-jutut minimissä mutta varmasti niitäkin tänne eksyy kun vietämme aikaa niin paljon yhdessä! Stunttikuviakin on varmasti tulossa vielä paljon!

      Poista
    2. Musta tää oli just kiva postaus!

      Poista
  2. Kyllä mua kiinnosti :)

    VastaaPoista
  3. Ei ole liian insideä nämä, kyllä hac:laiset ainakin ymmärtää

    VastaaPoista
  4. ite en oo edes hac:stä ja ei oo mun mielestä liian insidea :o blogia on kivempi lukea kun kaikki päivitykset ei oo sellasta vakavaa, mutta jos jotain inside-juttuja eksyy tänne nii niitäki ois varmasti mielenkiintost lukee jos kertoisitte et mistä se tulee.. :)ps.hyvä blogi ja onnea kisoihin!

    VastaaPoista
  5. Vivekan housuissa (tossa piirustuksessa) lukee "peräänantamaton sykkiläinen" ni onks Vive sykissä?

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!