lauantai 4. helmikuuta 2012

Treenikuulumisia viikko 5: talvisia onnistumisia

Tällä talvisen kylmällä treeniviikolla on nautittu useista onnistumisista. Viime viikonlopun leirin taitoja on päästy siirtämään hienosti matolle. Erityismaininnat Pinjan ryhmän uudelle kierrevolttiheitolle ja jokaiselle pidemmän akrosarjan oppineelle. Tulevassa ohjelmassamme nähdään entistä enemmän yhtäaikaista akroa. Voi kun Suomessakin olisi isompi kisamatto, niin voisi tehdä pidempiä sarjoja ja enemmän akroa kerralla. PM kisoissa kisataan 14 metriä ja MM 16,5 metriä leveällä matolla, joten nyt on päästään revittelemään! Koko maton mahduttaminen Kisikselle on kyllä hieman haastavaa, mutta onneksi vaksit ja yhtä aikaa treenaavat muut urheilijat ovat joustaneet ja olemme mahtuneet koriskentälle, kiitos! Tietysti sekin saattaa auttaa, että treeniaikamme perjantain myöhäinen ilta ja lauantain aikainen aamu eivät ole ne Kisiksen ruuhkaisimmat ajat...
     
Hennan liberty perjantai-iltana

Leveälle matolle mahtuu koko joukkue
Tammikuun treenien loppuessa tuli myös aika palkita kuukauden urheilija.  Tammikuun urheilijana palkittiin vasta Eliteen noussut Tuulia. Hän on ollut läsnä kaikissa treeneissä, hän on aina hyväntuulinen ja kehittynyt huimasti. Tuulia on oppinut kaikki aikuisten tason vaikeat tekniikat hetkessä ahkeruudellaan. Hetkeäkään treeniajasta hän ei jätä hyödyntämättä, hän on aina stunttailemassa, harjoittelemassa akrobatiaa tai venyttelemässä. Hyvä Tuulia! Kuukauden urheilija saa palkinnoksi lettinauhan, jota hän saa tuunata mielensä mukaan ennen kuin luovuttaa sen seuraavalle kuukauden urheilijalle.


Tuulian stretch

Treenien lisäksi myös varainkeruu käy kovana. Treenien ohella Eliteläisiä nähdään erilaisissa promoissa, siivoamassa ja myymässä mm. keksejä ja pesuaineita. Viikon päästä järjestetään leiri HAC:n muille urheilijoille. Olethan jo ilmoittautunut mukaan?


Sofian ryhmän toukkari


Tässä video Pinjan ryhmän kierrevolttiheitosta:


6 kommenttia:

  1. Olette aivan mahtavia, ihanaa nähdä kuinka pääsette elämään unelmaanne, te jos joku sen ansaitsette!

    VastaaPoista
  2. voisitteko tulevissa kirjoituksissa laittaa kuvat isommiksi niitä on silloin kivempi katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, kuvia ei kyllä ihan hirveen suuriksi täällä blogissa saa...

      Poista
    2. Jos kuvia klikkaa niin ne näkyy hieman suurempana :)

      Poista
  3. Hyvä Tuksu! Oot paras Eliteläinen <3<3<3

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!