maanantai 20. helmikuuta 2012

Treenikuulumisia viikko 7: Superviikko takana

Tällä viikolla on ehditty ahkeran treenaamisen ohella laskea pulkkamäkeä ja suunnitella MM-varusteita. Viikko on ollut monelle unohtumaton myös treenien ulkopuolella, sillä moni on viettänyt Penkkareita tai tanssinut Wanhojen tanssit.


Pulkkamäessä Tähtitorninmäellä

Mahtavat pulkkamäkimaisemat

Treeneissä on keskitytty yksittäisten taitojen tekemiseen ja erityisesti pyrtseissä on menty paljon eteenpäin. Myös alun stunttisarja etenee kokoajan kaikilla kahdeksalla ryhmällä. Nyt vaan odotellaan kisamusaa niin, että saadaan vielä lisää fiilistä tekemiseen. Alla kuvia viikon treeneistä, mikä ei kuulu joukkoon?







Viikonloppuna oli kansainvälisesti vauhdikas kisaviikonloppu. Maria tuomaroi Tukholman aluemestaruuskisoja ja me muut on seurattu videoita netin kautta. Erityisesti Cheersport Nationalseja katsoessa sen tajusi: 10 viikkoa ja me nähdään noi livenä Orlandossa! Paljon on siis mahtunut tähän superviikkoon ja nyt onkin aika viettää hetki hiihtolomaa. Lomalta paluuta odottaa jo innolla koska tulossa on ainakin jengi-ilta, yhteistreenit Jr. Eliten kanssa, leiri, jenkkivalkku, PM-matka jne...

7 kommenttia:

  1. jatkakaa samaan malliin, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. mistä olette tilanneet noi teidän neonkeltaiset paidat ?:)

    VastaaPoista
  3. Mitä mieltä olette siitä, jos Viqueens ei tule taaskaan PM-kisoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvokisat ovat arvokisat riippumatta siitä kuka muu siellä kilpailee. Emme voi vaikuttaa muiden joukkueiden osallistumiseen tai kiplailemiseen, joten keskitymme aina vain omaan kisaan ja suoritukseen.

      Poista
  4. Koripallo ei kuulu :)

    VastaaPoista

Kiitos palautteesta ja kommenteista!